maandag 18 november 2013
Speculaas-cup cakes
Als je eenmaal een goed basisrecept hebt kun je volop variëren met ingrediënten.
Bij deze speculaas-cup cakes heb ik gewoon 4 theelepels speculaaskruiden en 1 theelepel gemalen anijszaadjes toegevoegd aan het beslag. De gewone suiker vervangen door bruine suiker om het cakeje een mooie bruine kleur te geven.
Aan de vanillecrème heb ik eveneens 2 theelepels gemalen anijszaadjes toegevoegd en een snufje kaneel, bestrooien met licht geroosterde geschaafde amandelen.
Lekker voor bij de sinterklaasavond! Hier vielen ze prima in de smaak!
Labels:
anijs,
cupcake,
sinterklaas,
speculaas,
vanillecrème
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
ik ga dit eens maken, ik heb volgende week tijd genoeg
BeantwoordenVerwijdereneen hele fijne donderdag gewenst....geniet er van!
BeantwoordenVerwijderenWaar vind jij die speculaaskruiden en anijszaadjes?
BeantwoordenVerwijderenAls ik eens iets "specialer" zoek, vind ik dat nooit in de winkels hier.