donderdag 21 maart 2013

ClubsandwichTijdens een heerlijke dag winkelen in Maastricht lunchten we op een van de vele terrasjes, heerlijk buiten in het zonnetje. We bestelden sandwiches, en een daarvan was een clubsandwich met een vlaggetje in allebei de helften. Na die middag heb ik thuis een eigen variant gemaakt van deze sandwich die misschien zelfs nog wel lekkerder is dan die in Maastricht. Al had het wel iets speciaals, en dat doet altijd iets met je smaakbeleving, zo zittend in het zonnetje genietend van de vrije middag, volle tassen onder ons tafeltje.
Op deze verrassend koude dag in maart leek het me dus wel weer eens lekker om dat recept weer eens voor de dag te halen. En zelfs op een gewone stoel aan de keukentafel met mijn peutertje tegenover me smaakt tie nog steeds heerlijk.


Clubsandwich

Ingrediënten:
Voor 1 sandwich:
3 sneetjes brood
roomkaas met tuinkruiden
3 plakjes bacon
mosterd
1 handjes rucola of rucolamelange
1/2 gerookte kipfiletRecept:
Rooster het brood, bak de bacon zonder boter in een pan tot ze knapperig zijn.
Besmeer 2 sneetjes geroosterd brood royaal met roomkaas. Snijd de kipfilet in dikke plakken leg dit op 1 sneetje brood, strooi een handvol rucola eroverheen, leg de andere snee brood erbovenop. Besmeer de bovenkant met mosterd, beleg met 3 plakjes gebakken bacon en de laatste snee brood.

1 opmerking:

  1. Deze probeer ik zeker uit. Ik krijg zin om er zo in te bijten, als ik die foto zie!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...