dinsdag 19 maart 2013

Luxe kaastosti



Opnieuw een recept uit de keuken van mijn ouders. Eentje die ons pap van thuis uit heeft meegekregen. Een ideaal recept voor als je nog oude boterhammen hebt liggen, die een beetje aan de droge kant zijn geworden. Het lijkt een beetje op wentelteefjes, al is deze variant met kaas en meer voor de hartige trek. Natuurlijk heb je ook hier veel verschillende variaties in, maar zo maakte wij het vroeger altijd, en nu nog steeds wel eens.

Ingrediënten:

Voor 2 kaastosti's
4 boterhammen
melk
2 plakjes kaas
boter


Recept:

Besmeer 4 boterhammen met boter en beleg ze met kaas en snijd ze door midden. Giet de melk in een diep bord, dompel de boterhammen erin, zodat ze de melk goed opgenomen hebben.
Bak ze in koekenpan met boter tot ze bruin en knapperig zijn.



Snel klaar, lekker, maar wel machtig!
Voor wat variatie kun je ze ook nog even door een losgeklopt eitje halen, nadat je ze in de melk gedompeld hebt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...